JV Musik & Teater

JV Musik & Teater är produktionsbolaget som Viktor Ståhl äger och driver tillsammans med Jessica Andersson och det är via JV Musik & Teater sätter de upp sina egenskrivna föreställningar.

Mer information finns på www.jvmusikteater.se


JV Musik & Teater HB är ett nybildat bolag utav två ungdomar men där båda innefattar en konstant ökande erfarenhet inom Musik- och Teaterbranschen. Föremålet för företagets verksamhet är inom kulturell verksamhet med störst fokus på framställning av musikdramatiska stycken med allt vad det innebär.

På lång sikt är målet för företaget att det ska kunna stå på egna ben och att framträdanden som görs i företagets namn ska vara vinstdrivande och samtidigt vara synonymt med att det är en hög nivå på det som erbjuds publiken.

För att nå dit vill vi på kort sikt för varje framträdande vi jobbar med att ta ett par steg framåt i organisationen runtom men ändå hålla högst fokus på att själva själen i det vi jobbar med, framträdandena, aldrig dippar i kvalité och att den absoluta merparten av publiken känner sig väldigt nöjda över det de har upplevt.